ADRIAGRAF d.o.o., Ulica bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana
TRR - IBAN: SI56 0310 6100 0527 840 ID za DDV: SI95824227 Matična št.: 3325997000

www.adriagraf.eu  www.freetime.si 

Direktor: Martina Valenčič, Gsm: 041 757 814, Tel.: 0590 40 327
Ljubljana, 12. 1. 2011

Ministrstvo za kulturo, Majda Širca

Pred vami je prvi politični koledar v svetu.

Predstavlja realne in resnične extremne situacije svetovne problematike, izredno resne, vidnost teh stvarnih aktivnosti pa zamegljuje načrtovana svetovna in domača negativna medijska manipulacija.

Še najbolj bi lahko trdili za tisti del sveta, zahodni svet, naprednjejši, kateri se vseskozi oklicuje za demokratičnega, pa to poiskuša utemeljiti z neprestanimi manipulativnimi prevarami ter tako znatno znižuje dejanske demokratične norme in kriterije po vsem svetu.

Ponujena in težko dočakana ter uresničena priložnost po zbližanju vzdnega in zahodnega bloka, je rodila le interes povsem kriminalnega neravnovesja z dejansko demokratično težnjo sil na zahodnem bregu, poglobila hladno vojno med velikimi silami ter tako povsem izničuje interes potencialno nastajajočij demokratično urejenih državic.

Slovenija, osrednje evropska država je najgrši primer kolaboracije z gangsterski in nedemokratičnimi interesi omenjenih svetovnih trendov, kjer se zgolj besediči o domoljubju, kar predstavlja še huje poglobljeno in manipulativno nesrečo.

Lažni demokrati tako nikoli ne stopijo v vrsto za kazensko obravnavanje za vse dejansko storjene zločine, saj je ta celotna predstavljena svetovna manipulacija v velejavi tako, da kljub temu, da obstaja sicer možnost menjave političnih kadrov, se masovna miselnost ne otopli in ne dosega širine miselnega razpona ter ne dosega osnovnih pogojev za dojemanje stvarnosti.

To vse predstavlja veliko breme za kakršno koli politično formacijo, saj nikakor ne uspe uteči obstoječemu svetovnemu nasilju režirane negativne politike, zaradi tega je tudi trenutna politična garnitura v Sloveniji povsem neuspešna, del tega pa je seveda krivda tudi v vpletenosti te politike v povsem kriminalna dejanja.

Miselni instrumenti Slovenskih politikov pa so tako šibki in potenecial le teh zgodovinsko in mentalno tako zgrešen, da je vse skupaj v povsem obupni situaciji.

Predlagamo vam, da financirate raširjanje tega političnega koledarja, da namenite tudi finančna sredstva za organizacijo promocij, kar bo znatno prispevalo napredovanju in spektru razumevanja svetovnih trendov demokracije.

 

Direktor: Martina Valenčič

Avtor koledarja: Boris Valenčič